- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σε Αττική: Τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων λόγω ισχυρών ανέμων
Στον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά
Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου σε Αττική: Τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων λόγω ισχυρών ανέμων
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου για αρκετά δρομολόγια πλοίων που αναχωρούν από τα λιμάνια της Αττικής, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που πνέουν σε αρκετές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 7 έως 8 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, από το λιμάνι του Πειραιά καταγράφονται μετατοπίσεις αναχωρήσεων σε συγκεκριμένα δρομολόγια.
Ειδικότερα, το Blue Star Patmos, που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 15:00 για Δωδεκάνησα, θα αποπλεύσει τελικά στις 23:59.
Το Blue Star 1, με προορισμό τις Κυκλάδες, αντί για τις 17:30 θα αναχωρήσει στις 22:00.
Το Αριάνδη, με δρομολόγιο για Χίο και Μυτιλήνη, μεταθέτει την αναχώρησή του από τις 20:00 στις 23:59.
Όσον αφορά τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά, αλλά μόνο με έγκριση των πλοιάρχων, ενώ ορισμένες εταιρίες έχουν προχωρήσει σε ακυρώσεις δρομολογίων.
Από το λιμάνι της Ραφήνας, εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια προς Μαρμάρι και Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα. Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο προς τις Κυκλάδες για σήμερα.
Παράλληλα, σε πλήρη ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.
Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τις κατά τόπους λιμενικές αρχές ή τις ναυτιλιακές εταιρείες για την έγκαιρη ενημέρωσή τους σχετικά με τροποποιήσεις ή ακυρώσεις στα δρομολόγια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την έντονη διαμαρτυρία της για την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Αμερικής εκφράζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων
Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
«Ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά τη φυσική ομορφιά, την αυθεντική φιλοξενία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και την ήπια τουριστική ανάπτυξη»
Το νησί δεν βασίζει την ταυτότητά του σε πρακτικές μαζικού τουρισμού, αλλά στην προστασία του φυσικού του πλούτου
Πού αναμένονται όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες
Πιθανόν να γίνει σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τη νομιμότητα της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας
Παίρνουν τη σκυτάλη αύριο τα ΓΕΛ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.