- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρίνα Βουλιαγμένης: Καρέ καρέ η πτώση του ελικοπτέρου - Σώοι και οι πέντε επιβαίνοντες
Ο πιλότος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και είπε στους επιβάτες να πηδήξουν αφού το ελικόπτερο ήταν σε χαμηλό ύψος
Μαρίνα Βουλιαγμένης: Καρέ καρέ η πτώση του ελικοπτέρου - Σώοι και οι πέντε επιβαίνοντες
Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, έπειτα από αναφορές ότι ελικόπτερο κατέπεσε σε θαλάσσιο χώρο στη Μαρίνα Βουλιαγμένης.
Στο ελικόπτερο που έπεσε τη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Βουλιαγμένης επέβαιναν πέντε άτομα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.
Το ελικόπτερο ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία εκμισθώνει αεροσκάφη, είχε ανοίξει σχέδιο πτήσης στην Υπηρεσία Προσέγγισης της Αθήνας, σύμφωνα με το οποίο θα ξεκινούσε στις 12:30 το μεσημέρι από τον Ασπρόπυργο, όπου σταθμεύουν τα ελικόπτερα της ιδιοκτήτριας εταιρείας, θα έκανε μια στάση στη Βουλιαγμένη προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες και τέλος θα έφευγαν για τη Μύκονο.
Τελικά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε πτώση του ελικοπτέρο, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις από το σημείο της πτώσης κάνουν λόγο είτε για κάποια μηχανική βλάβη είτε να μην υπολογίστηκε σωστά ο άνεμος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Αλεξίου, μιλώντας στην έκτακτη εκπομπή του ΕΡΤNews σημείωσε πως «το καλό είναι ότι έγινε πάρα πολύ κοντά στη στεριά και βγήκαν μόνοι τους. Ωστόσο, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις του Λιμενικού και πλωτές και χερσαίες δυνάμεις και βρεθήκαμε άμεσα στο σημείο για συνδρομή και βοήθεια στους ανθρώπους αυτούς στη συνέχεια». Επιπλέον σημείωσε πως ακολούθησε από το Λιμενικό Σώμα επιχείρηση προκειμένου να βγάλουν τα προσωπικά αντικείμενα των ανθρώπων από το ελικόπτερο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.