- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ξαφνικές μπόρες μέσα στον καύσωνα – Η πρόγνωση καιρού του Μαρουσάκη
Πού περιμένουμε κακοκαιρία αύριο, Τετάρτη 11 Ιουνίου
Καιρός: Έρχονται ξαφνικές μπόρες μέσα στον… καύσωνα – Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Με ζεστό καιρό προς τα δυτικά και νότια, δυνατούς βοριάδες ανατολικότερα και απογευματινή αστάθεια βορειότερα, θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Ο μετεωρολόγος του OPEN σημείωσε ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιουνίου θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια, αλλά το απόγευμα θα εκδηλωθούν μπόρες που ίσως εξελιχθούν σε καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Πολύ ισχυροί βοριάδες αναμένονται στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά, με τη θερμοκρασία να προσεγγίζει ωστόσο τους 34℃ – 37℃.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικά πολύ ισχυρούς ανέμους βορειοανατολικής κατεύθυνσης στα ανατολικά τμήματα και τον υδράργυρο στην Αθήνα να κινείται μεταξύ 21℃ και 34℃.
Στη Θεσσαλονίκη, στα δυτικά θα επικρατήσει ζέστη (από 20℃ έως 33℃), όμως, υπάρχει πιθανότητα για μπόρες ή και καταιγίδες κυρίως στη γύρω ορεινή – ημιορεινή ζώνη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.