- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ελευσίνα: Σοβαρός τραυματισμός ναυτικού σε δεξαμενόπλοιο στο αγκυροβόλιο
Kατά τη διάρκεια εργασιών
Σοβαρός τραυματισμός ναυτικού σε δεξαμενόπλοιο στο αγκυροβόλιο Ελευσίνας
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εργασιών αγκυροβολίας σε δεξαμενόπλοιο με σημαία Παναμά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός προκλήθηκε όταν έσπασε ο μοχλός πέδησης της άγκυρας και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Άμεσα, το προσωπικό του πλοίου ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές και ο ναυτικός μεταφέρθηκε με λάντζα στο λιμάνι της Ελευσίνας.
Από εκεί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο Άγιος Παντελεήμων» και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.
Το περιστατικό διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, το οποίο προχώρησε στην απαγόρευση απόπλου του δεξαμενόπλοιου έως ότου αποκατασταθεί η τεχνική βλάβη και προσκομιστεί πιστοποιητικό διατήρησης κλάσης από τον αρμόδιο νηογνώμονα που επιθεωρεί το πλοίο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.