- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης: Ξεπέρασε τα 204 χλμ. στην περιφερειακή Υμηττού
Αναζητείται από τις Αρχές
Νέο περιστατικό επικίνδυνης οδήγησης: Έτρεχε με 204 χλμ. στην περιφερειακή Υμηττού
Άλλος ένας οδηγός φαίνεται να ξεπέρασε το όριο των 200 χλμ./ώρα την ώρα που κινούνταν μέσα στο Λεκανοπέδιο και ειδικότερα στην περιφερειακή Υμηττού.
Στις 21.20 το βράδυ της Πέμπτης 3/4/2025 το ραντάρ της Ο.Ε.Π.Τ.Α κατέγραψε οδηγό αυτοκινήτου στην περιφερειακή Υμηττού, πριν τη γέφυρα στην οδό Πλουτάρχου στην Παλλήνη, να τρέχει με 204 χλμ/ώρα, ενώ το όριο ειναι 80χλμ/ώρα.
Σε βάρος του έχει σχηματστεί δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του ορίου ταχύτητας.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε λίγες μέρες, ακόμη δύο οχήματα «πιάστηκαν» από τα ραντάρ της Τροχαίας να τρέχουν με πάνω από 200 χλμ./ώρα, καθώς μέσα σε μερικά 24ωρα, ένας ασυνείδητος οδηγός συνελήφθη να τρέχει με 206 χλμ./ώρα στη Λεωφόρο Συγγρού όντας μεθυσμένος, ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας άλλος οδηγός έτρεχε με 291 χλμ./ώρα πάλι στη Λεωφόρο Συγγρού.
«Δυστυχώς δεν είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής», ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στο ΕΡΤNews για τον ασυνείδητο οδηγό.
«Γι’ αυτό ακριβώς και έχει συσταθεί και έχει ενισχυθεί αυτή η ομάδα της Τροχαίας, η οποία πραγματοποιεί ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στον αστικό ιστό αλλά και σε μεγαλύτερες λεωφόρους του λεκανοπεδίου.
Mε πληροφορίες από ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθησαν εννέα άτομα
Νέα μεγάλη επιχείρηση από «ελληνικό FBI»
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Συνεχίζονται οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.