- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βερβεσός: Δεν έχω μιλήσει ποτέ για παράνομο φορτίο
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απαντά για τα Τέμπη
Δημήτρης Βερβεσός: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για παράνομο φορτίο» - Για επίθεση στους δικηγόρους κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΔΣΑ
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, επιμένει πως δεν έκρυψε το πόρισμα Δέδε για το δυστύχημα των Τεμπών και την πυρόσφαιρα
Παράλληλα, ο Δημήτρης Βερβεσός ανέφερε πως ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ για παράνομο φορτίο.
«Είναι προφανές πως τις τελευταίες μέρες γίνεται επίθεση σε εμάς, τους δικηγόρους γιατί έχουμε εκφράσει μια σειρά από απόψεις που έχουν ενοχλήσει. Στην αρχή είπαν πως κρύβαμε εμείς ένα πόρισμα. Αν δεν μας βόλευε και θέλαμε να πούμε κάτι άλλο, δεν θα το είχαμε δώσει, εκεί θα το είχαμε κρύψει» είπε ο κ. Βερβεσός, μιλώντας στο Open.
«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για παράνομο φορτίο, παρακαλώ βρείτε μια δική μου δημόσια δήλωση για παράνομο φορτίο. Από εμένα δεν έχει βγει αυτό, ούτε έχω πάρει θέση αν είναι έλαια σιλικόνης ή αν είναι τολουόλιο ή βενζόλιο. Δεν είμαι τεχνικός σύμβουλος. Το πόρισμα που είχαμε, αναπαρήγαγε ότι έλεγε το Γενικό Χημείο του Κράτους, εγώ δεν έχω πάρει θέση απέναντι στα διαφορετικά πορίσματα γιατί δεν είμαι χημικός. Όταν βγήκε ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ και είπε αυτά που είπε πως, βγήκαμε και είπαμε πως τελικά δεν υπάρχουν αποδείξεις για τα έλαια σιλικόνης. Ο κ. Σκέρτσος χαρακτήρισε "Ευαγγέλιο" το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ. Εμείς μένουμε στο επίσημο πόρισμα και αυτή η λέξη για παράνομο φορτίο δεν έχει βγει από το στόμα μου. Το πόρισμα το έχουμε δώσει σε 250 δικηγόρους, δεν είναι μυστικό» συνέχισε.
Παράλληλα, στο αίτημα που εξέφρασε ο Μακάριος Λαζαρίδης για παραίτηση του Βερβεσού από τη θέση του προέδρου του ΔΣΑ, είπε χαρακτηριστικά: «Να παραιτηθούν όλοι που έχουν σήμερα τραγικές ευθύνες για μια σειρά από ζητήματα και μετά θα παραιτηθούμε όλοι οι υπόλοιποι. Έχουμε ενοχλήσει και αυτό δεν τους αρέσει. Δεν θέλουν ανθρώπους που λένε κάτι άλλο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.