- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πύργος: ΑΤΜ πέταξε δεσμίδα με πενηντάευρα χωρίς συναλλαγή
Πολίτης παρέδωσε τα χρήματα στις Αρχές
Πύργος: ΑΤΜ πέταξε δεσμίδα με πενηντάευρα χωρίς συναλλαγή - Πολίτης παρέδωσε τα χρήματα στις Αρχές
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/3) στην κεντρική πλατεία του Πύργου, όταν από μηχάνημα ΑΤΜ τράπεζας εκτοξεύτηκε προς τα έξω μια δεσμίδα χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ, χωρίς να βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια συναλλαγή. Το συμβάν προκάλεσε έκπληξη τόσο στους περαστικούς όσο και στους υπεύθυνους του τραπεζικού καταστήματος.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το περιστατικό αντιλήφθηκε ένας πολίτης που στεκόταν δίπλα στο ΑΤΜ και αμέσως παρέδωσε τη δεσμίδα στους αρμόδιους υπαλλήλους. Η πράξη του χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα έντιμη και του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, επισημαίνοντας πως υπό διαφορετικές συνθήκες, ίσως να μην είχαν την ίδια τύχη.
Μετά το συμβάν, το ΑΤΜ — το οποίο είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο σημείο — τέθηκε εκτός λειτουργίας για το κοινό, προκειμένου να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί τι προκάλεσε τη δυσλειτουργία. Οι τεχνικοί της τράπεζας αναμένεται να εξετάσουν το μηχάνημα για τυχόν σφάλματα ή τεχνικά προβλήματα στο σύστημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Βίος και το μαρτυρικό της τέλος
Η αναφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Ενισχυμένοι οι άνεμοι στο Αιγαίο - Πού θα σημειωθούν βροχές
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.