Ελλαδα

Λύτρας για Πολυζωγοπούλου: Μου ζήτησε 300.000 ευρώ και ένα σπίτι για να βοηθήσει στο δικαστήριο

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση διατάραξης οικιακής ειρήνης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Λύτρας
Λύτρας για Πολυζωγοπούλου: Μου ζήτησε 300.000 ευρώ και ένα σπίτι για να βοηθήσει στο δικαστήριο © ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI

Απόστολος Λύτρας: Εκδικάζεται η υπόθεση διατάραξης οικιακής ειρήνης - Οι δηλώσεις του ποινικολόγου για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου βρίσκονται σήμερα (19.3) στα δικαστήρια για την υπόθεση διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ο Απόστολος Λύτρας υποστήριξε σε δηλώσεις του στις κάμερες ότι η πρώην σύζυγός του τού ζήτησε 300.000 ευρώ και ένα σπίτι προκειμένου να τον βοηθήσει στο δικαστήριο για την υπόθεσή τους. «Ο κοινός μας δικηγόρος, ο κ. Κοζανίδης την άφησε, όπως επίσης πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι και ο δικηγόρος της ο κ. Σοφός και αυτός την παράτησε ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Έχει κάποιον καινούργιο δικηγόρο που θεωρώ και αυτός μόλις καταλάβει περί τίνος πρόκειται και αυτός θα σηκωθεί να φύγει», είπε ο Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από τα δικαστήρια και πρόσθεσε: 

«Από τη στιγμή που υπάρχει ένα ανήλικο παιδί όφειλε να βρει εξωδικαστική λύση. Πρωτίστως για το παιδί. Από τη στιγμή που δεν σκέφτεται η ίδια το παιδί της, όπως το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος… Ποια μητέρα, ό,τι και να έχει συμβεί, βάζει το παιδί της σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ προφυλακίστηκα με το σκεπτικό ότι παραβίασα περιοριστικούς όρους». Η κ. Πολυζωγοπούλου είχε ενημερωθεί και την προηγούμενη ημέρα είχε γίνει η διαδικασία, είχε πάει η κόρη μου στο σπίτι. Είναι πράγματα τα οποία έχουν κατατεθεί. Δυστυχώς το διάστημα που διαδραματίζονταν αυτά, εγώ δεν ήμουν σε θέση – από εκεί που ήμουν – να μιλήσω. Ευτυχώς, τώρα είμαι και θα τα πούμε. Δεν δίστασε να μου ζητήσει 300.000 ευρώ και ένα σπίτι για να βοηθήσει στο δικαστήριο. Δεν της τα έδωσα», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Σχετικά με τα μηνύματα προς την κ. Πολυζωγοπούλου στα οποία φέρεται να είναι αποστολέας, ο κ. Λύτρας διέψευσε ότι τα έστειλε ο ίδιος: «Είχε κάνει μία ομαδική συνομιλία ο συνεργάτης μου για θέματα που αφορούσαν το γραφείο και αυτό θεωρείται εγώ παραβίασα τους όρους. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπορεί να φοβήθηκε το παιδί που η ίδια λέει ότι το έχει μεγαλώσει. Τι φοβήθηκε δηλαδή το παιδί της μην της κάνει κακό;» 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d8k3awm7llnl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.