- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρίκαλα: Γυναίκα απανθρακώθηκε από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της - Τι συνέβη
Μια 70χρονη γυναίκα στην Πηγή Τρικάλων έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, καθώς απανθρακώθηκε από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το pylinews, η ηλικιωμένη, η οποία ζούσε μόνη τα τελευταία δύο χρόνια και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, φαίνεται πως προσπάθησε να διαφύγει από τη φλεγόμενη κατοικία της. Οι πυροσβέστες που εισήλθαν στο καμένο σπίτι την εντόπισαν πίσω από την εξώπορτα, ένδειξη ότι επιχείρησε να βγει αλλά δεν τα κατάφερε.
Η φωτιά έγινε αντιληπτή από γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο μετά από δύο δυνατές εκρήξεις που ακούστηκαν στην περιοχή. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε κατοικία στην περιοχή Πηγή Τρικάλων. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 11, 2025
Στο σημείο επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, καταφέρνοντας να αποτρέψουν την επέκταση της πυρκαγιάς σε γειτονικά σπίτια καθώς και στη δεξαμενή υγραερίου που χρησιμοποιούσε η 70χρονη για θέρμανση.
Τα αίτια της φωτιάς και οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Τρικάλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπάνια φωτογραφία με τους γονείς του για τα γενέθλιά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο σημείο μεταβαίνουν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ)
Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα παρά τις 45 μαχαιριές
Στους επτά οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
Καθοριστικός ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας
Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου
Διπλασίασε τον χρόνο επιβίωσης σε ασθενείς
«Τα παιδιά έτρωγαν από τους κάδους και βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση»
Στις χρήσεις γης που προβλέπεται από το ειδικό πολεοδομικό καθεστώς δεν περιλαμβάνονται ξενοδοχεία
Θα διεξαχθεί ο «6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026»
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.