Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα σήμερα - Πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα
Τοπικές βροχές σε πολλές περιοχές θα χαρακτηρίσουν τον καιρό σήμερα, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, με τα περισσότερα φαινόμενα να εκδηλώνονται στα Επτάνησα και το Αιγαίο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ παροδικά ισχυροί άνεμοι θα υπάρξουν κυρίως στο Νότιο Αιγαίο. Τέλος, θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις. Στα Επτάνησα και στο Αιγαίο αναμένονται βροχές, οι οποίες θα είναι εντονότερες στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, περιοχές όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και λίγες καταιγίδες. Στα ηπειρωτικά ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές κατά τόπους και κατά περιόδους και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Χιονόπτωση θα εκδηλωθεί και στα μεγαλύτερα υψόμετρα των ορεινών της Κρήτης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -6 έως 8, στην Ήπειρο από 5 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 15-16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 14-16 βαθμούς, στα Επτάνησα από 8 έως 15, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 3 έως 9-10 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 15-17 βαθμούς.
Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις 4-5 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι στα νοτιότερα πελάγη θα ενισχυθούν στα 6 μποφόρ και προοδευτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις, με βροχές κατά τόπους και κατά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14-15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα για παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.