- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αν δεν φρέναρε, θα τη σκότωνε» - Νέα μαρτυρία για την παράσυρσή της στο Κολωνάκι
Άφαντος ο οδηγός της Bentley
Αλεξάνδρα Νίκα: Νέα μαρτυρία για την παράσυρσή της στο Κολωνάκι - Άφαντος ο οδηγός της Bentley
Μία νέα μαρτυρία ήρθε σήμερα στο «φως» της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή«Καλημέρα Ελλάδα» σχετικά με το ατύχημα που είχε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, το απόγεμα της Κυριακής (9.02) στο Κολωνάκι.
Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξάνδρα Νίκα παρασύρθηκε από ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ περνούσε τον δρόμο με το μωρό της αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Λουκιανού.
«Αν δεν φρενάριζε, θα την σκότωνε τη γυναίκα. Όπως πάει να στρίψει δεξιά, παίρνει την στροφή ανοιχτά και η γυναίκα γυρνά με το φρενάρισμα και για αυτό την πέτυχε πλάγια και μπροστά. Άκουσα έναν θόρυβο, ένα φρενάρισμα ξαφνικά και βλέπω ένα αυτοκίνητο που λογικά ανέβαινε την Πατριάρχου Ιωακείμ και στρίβει δεξιά στη Λουκιανού.», ανέφερε αρχικά αυτόπτης μάρτυρας.
«Βλέπω μία κυρία να φωνάζει, σοκαρίστηκε και βλέπω κάποια άτομα τα οποία βγήκαν να φωνάζουν στον οδηγό. Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε να κάνει διάλογο και έφυγε. Έκανε ελιγμό η γυναίκα και δεν έπεσε κάτω. Δεν είδα να κρατάει κάποιο παιδί, όχι. Τώρα αν και εγώ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Δεν είδα ούτε παιδί, ούτε καρότσι. Ο οδηγός είχε ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν πήγαινε αργά. Δεν γνώριζα ότι ήταν η κα. Νίκα συγκεκριμένα» τόνισε η αυτόπτης μάρτυρας.
Όσον αφορά τον οδηγό της Bentley που παραμένει άφαντος, η γυναίκα λέει ότι «δεν ήταν συνεργάσιμος. Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη. Για κλάσματα του δευτερολέπτου έμεινε εκεί ο οδηγός. Δεν πήγαινε αργά. Μετά το τροχαίο η κυρία Νίκα καθόταν στη στάση, ήρθε το ασθενοφόρο και δεν μπήκε μέσα σε αυτό».
Ο οδηγός της Bentley αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί, το πολυτελές όχημα ήταν μισθωσμένο με leasing, με καλά ενημερωμένες πηγές να εξηγούν ότι από τη στιγμή που δεν έχει υποβληθεί μήνυση για το περιστατικό, η εταιρεία leasing δεν είναι υποχρεωμένη να παράσχει στις Αρχές τα στοιχεία του ανθρώπου που μίσθωσε το όχημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.