- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα κεντρικά και νότια την Παρασκευή
Η πρόγνωση του τριημέρου
Το Σαββάτο, αλλά και την Κυριακή ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια
Την Παρασκευή περιμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σχετικά καλό καιρό και κυρίως, στα βορειότερα και το κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο, όπου θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια, σε αντίθεση με το νότιο Ιόνιο, τμήματα της Πελοποννήσου και πιθανώς την Δυτική Κρήτη, όπου μέσα στην ημέρα θα περάσει μια νεφική δέσμη και θα δώσει κάποια τοπικά φαινόμενα βροχής ή μπόρας.
Τις πρωινές μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες θα υπάρξουν κάποιες τοπικές αυξημένες νεφώσεις σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Σποράδων, κεντρική-ανατολικής, Στερεάς, Αττικής, και Εύβοιας άνευ ιδιαίτερης σημασίας, και με μικρή πιθανότητα λίγων πολύ τοπικών φαινομένων στα ορεινά κυρίως με γρήγορη βελτίωση.
Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς, στα βόρεια όμως θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.
Το Σαββάτο, αλλά και την Κυριακή ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες διάσπαρτες τοπικές νεφώσεις, πιθανώς την Κυριακή πιο πυκνές στο βόρειο Ιόνιο, όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα για λίγα τοπικά φαινόμενα στην Κέρκυρα οριακά.
Η θερμοκρασία θα ανέβει τις θερμές ώρες, αλλά και πάλι το πρωί θα κάνει εμφάνιση φαινόμενο, πάχνης, κάποιες τοπικές ομίχλες και παγετός στα βορειότερα.
Την Δευτέρα αργά (και ενώ η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, τοπικές ομίχλες και πάχνη), ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στα δυτικά, κεντρικά και νότια με τοπικές βροχές, μπόρες ή ακόμη και καταιγίδες. (Κυρίως, Δυτικά, Πελοπόννησο).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυνάμεις των ΜΑΤ στη σημείο
Ένας Αμερικανός επιβάτης παρουσιάζει «ελαφρά συμπτώματα»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ήταν αυτός που βοήθησε τον συμπαίκτη του να βγει από τη θάλασσα μετά το χτύπημα από το σκάφος
«Ακρωτηριάστηκε το ένα πόδι και το άλλο πόδι έχει σοβαρό θέμα στον αστράγαλο»
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν μέσω του Panic Button του 73χρονου
Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του βρέφους
Πώς θα κινηθούν Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από σιδηροδρομικούς χώρους και εγκαταστάσεις σε τέσσερις γεωγραφικές ενότητες της χώρας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Εξετάζονται και για άλλες ληστείες
Διαδραστικά τραπέζια, ψηφιακοί χάρτες, live ροές ενημέρωσης, αναφορές στις εξελίξεις, κι ένας κινηματογράφος 360 μοιρών βάζουν τον επισκέπτη στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Πού θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.