- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χανιά: Τι εντολές έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Αστυνομική Διεύθυνση
Σαφείς οι γραμμές του πρωθυπουργού
Χανιά: Τι εντολές έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Αστυνομική Διεύθυνση - Σαφείς οι γραμμές του πρωθυπουργού
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής των αστυνομικών που θα πλαισιώσουν την ηγετική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων μετά την εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για «ξήλωμα» εξαιτίας των όσων έχουν αποκαλυφθεί τα τελευταία 24ωρα γύρω από το φονικό δυστύχημα με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη.
Ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή νωρίτερα σήμερα στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να απομακρύνει όλους τους αξιωματικούς από τις ηγετικές θέσεις της συγκεκριμένης αστυνομικής διεύθυνσης και έδωσε σαφείς εντολές: Οι αξιωματικοί που θα πλαισιώσουν τα πόστα να προέρχονται από την Αθήνα, να μην έχουν την παραμικρή σχέση με τα Χανιά και την Κρήτη και να αποδειχθούν άτεγκτοι σε περιστατικά ανομίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Το τροχαίο με θύμα των 22χρονο Παραγιώτη Καρατζή και δράστη έναν κατ’ επανάληψη παραβάτη του κώδικα οδικής κυκλοφορίας καθώς και άλλων αδικημάτων αποτέλεσε την σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, στο συγκεκριμένο νομό της Κρήτης. Τα περιστατικά ατιμωρησίας είναι πολλά και φαίνεται ότι διάφορες οικογένειες της περιοχής έχουν αποκτήσει ιδιαίτερες σχέσεις με υψηλόβαθμους αστυνομικούς κάτι το οποίο κατ’ εντολή του πρωθυπουργού πρέπει να σταματήσει.
Αρκετοί αστυνομικοί έχουν δεχθεί κλήσεις στα τηλέφωνα τους προκειμένου να αναλάβουν πόστα στην τροχαία στην ασφάλεια και τις υπόλοιπες υπηρεσίες των Χανίων οι οποίοι θα παραμείνουν και μετά τις επερχόμενες κρίσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες. Η εντολή του Πρωθυπουργού προς την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι ξεκάθαρη. Δεν θα γίνει αποδεκτή καμία άλλη υπόθεση αστυνομικής αυθαιρεσίας, βολέματος και συναναστροφής των αξιωματικών και των χαμηλόβαθμων αστυνομικών με συμφέροντα της περιοχής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.