- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ποσειδώνος: Φτάσαμε στο σημείο να φυλάμε το καπάκι για να μην γεμίσουμε λύματα, λέει ο δήμαρχος Αλίμου
Η έντονη βροχόπτωση το πρωί της Δευτέρας στην Αττική δημιούργησε ξανά προβλήματα στην παραλιακή
Ποσειδώνος: Φτάσαμε στο σημείο να φυλάμε το καπάκι για να μην γεμίσουμε λύματα, λέει ο δήμαρχος Αλίμου - Η έντονη βροχόπτωση το πρωί της Δευτέρας στην Αττική δημιούργησε ξανά προβλήματα στην παραλιακή
Η έντονη βροχόπτωση το πρωί της Δευτέρας στην Αττική δημιούργησε ξανά προβλήματα στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου και στο σημείο που είχε πλημμυρίσει με λύματα μέσα στις γιορτές.
Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μίλησε για την απόφαση ένα φορτηγό της ΕΥΔΑΠ να παρκάρει πάνω σε καπάκι αποχεύτεσης, προκειμένου να μην εκτιναχθεί από την ροή των υδάτων, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Ειδικότερα, ο κ. Ανδρέας Κονδύλης τόνισε αρχικά στο OPEN: «Ευτυχώς δεν πλημμυρίσαμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε τα φαινόμενα αυτά που ταλαιπωρούν όλη την κοινωνία και ειδικά αυτούς που μένουν σε αυτήν εδώ την περιοχή. Βεβαίως αυτό δεν είναι μια βιώσιμη λύση, καθώς δεν μπορεί κάθε φορά που βρέχει να έρχεται ένα φορτηγό και να παρκάρει πάνω στο φρεάτιο. Να πούμε και ένα ευχαριστώ στους ανθρώπου της ΕΥΔΑΠ, γιατί είναι τρία αυτοκίνητα με 24ωρη βάρδια και φυλάνε εδώ και 2-3 μέρες το σημείο. Η βάρδια τους είναι ότι μόλις βρέξει και πάει να δημιουργηθεί κάτι απρόοπτο να παρέμβουν και να προλάβουν τα χειρότερα».
«Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο στο να πρέπει να φυλάμε το καπάκι»
«Πρέπει να γίνει ο καινούριος αγωγός που απαιτείται, που τον θέλουμε εδώ και πολλά χρόνια για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα. Αυτό που συμβαίνει είναι το αποτέλεσμα 40 χρόνων αδιαφορίας από την ΕΥΔΑΠ, που υπάρχει το πρόβλημα και δεν είχε λυθεί. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο στο να πρέπει να φυλάμε το καπάκι, για να μην γεμίσει ο κόσμος λύματα. Ευτυχώς είχε ξεκινήσει η μελέτη, αλλά μέχρι να τελειώσει η μελέτη και να ξεκινήσει το έργο που θα μας πάρει κανά χρόνο ακόμη, θα είμαστε με την ψυχή στο στόμα για να μην έχουμε ξανά τα ίδια», συνέχισε ο Δήμαρχος Αλίμου.
Ο κ. Κονδύλης κατέληξε: «1.000 φορές να έχουμε το φορτηγό πάνω από το καπάκι, παρά ανθρώπους να περπατάνε μέσα στα λύματα. Το ακόμη καλύτερο θα ήταν να είχε φτιαχτεί έγκαιρα ο αγωγός και να μην είχαμε αυτή την κατάσταση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.