- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χορτιάτης Θεσσαλονίκης: Διακοπή κυκλοφορίας στη δημοτική οδό Κισσέως λόγω κακοκαιρίας
Σε άλλες τέσσερις επαρχιακές οδούς στη Θεσσαλονίκη έχει απαγορευτεί από χθες η κυκλοφορία όλων των οχημάτων
Η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει μέχρι νεωτέρας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του λοιπού οδικού δικτύου
Απαγορεύτηκε στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Δημοτική Οδός Κισσέως, λόγω χιονόπτωσης, με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Η απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ καθ' όλο το μήκος της οδού Κισσέως (από οδό Κισσέως 01 έως Καταφύγιο Χορτιάτη), Δ.Ε. Χορτιάτη.
Η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει μέχρι νεωτέρας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του λοιπού οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, σε άλλες τέσσερις επαρχιακές οδούς στη Θεσσαλονίκη έχει απαγορευτεί από χθες η κυκλοφορία όλων των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης αλλά και των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν με συνέπεια να δημιουργείται παγετός.
Ειδικότερα από τις 13:05, διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου λόγω εκδήλωσης έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του λοιπού οδικού δικτύου.
Επιπρόσθετα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τις 19:45 στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του λοιπού οδικού δικτύου.
Επιπλέον, κλειστό παραμένει τμήμα της επαρχιακής οδού Μαυρονερίου – Βαθυλάκκου από την έξοδο Βαθυλάκκου έως και τη διασταύρωση Παλιού Αγιονερίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.
Τέλος, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Προχώματος- Ξηρονερίου από τη διασταύρωση Παλιού Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Νέας Μεσήμβριας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής οδού Μεσήμβριας – Ξηροχωρίου και της Παλαιάς Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Είχε σκηνοθετήσει ληστεία
Μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε χώρες της ΕΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πλήθος ηθοποιών και πολιτικών στο τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για θερμοκρασία, ανέμους και τις περιοχές που θα επηρεαστούν
Ο Βίος και το μαρτυρικό της τέλος
Η αναφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.