- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα - Παντογράφος συρμού έπεσε σε αποβάθρα στον Προαστιακό
Η ανακοίνωση του σωματείου μηχανοδηγών
Σοβαρό περιστατικό στον Προαστιακό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Παντογράφος συρμού έπεσε σε αποβάθρα
Παντογράφος συρμού εκτοξεύτηκε και έπεσε σε αποβάθρα στον σταθμό του Προαστιακού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από τύχη δεν υπήρχαν θύματα, όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.
Η Ένωση γράφει ότι ο παντογράφος κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε μπροστά στους τρομοκρατημένους επιβάτες του Προαστιακού.
H Ένωση επισημαίνει επίσης ότι το συμβάν «έγινε την ώρα που η διοίκηση της Hellenic Train οδηγεί τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στα δικαστήρια», ενώ την κατηγορεί και για «ρουσφετολογικές τοποθετήσεις».
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης:
«Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα στον σταθμό του αεροδρομίου καθώς ο παντογραφος συρμού εκτοξεύτηκε κυριολεκτικά στην αποβάθρα μπροστά στους τρομοκρατημένους επιβάτες. Την ώρα που συμβαίνουν αυτά η Διοίκηση της Hellenic Train οδηγεί τις απεργίες μας στα δικαστήρια και τα διευθυντικά στελέχη της (πρόσφατα διαφημισμένα στον ηλεκτρονικό Τύπο) ασχολούνται μόνο με ρουσφετολογικές τοποθετήσεις. Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν, η ελληνική κοινωνία βλέπει πού οδηγούν τον Ελληνικό σιδηρόδρομο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.