- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Στη φυλακή ο 31χρονος κατηγορούμενος για τρομοκρατία
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε η σύντροφός του
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Στη φυλακή ο 31χρονος κατηγορούμενος για τρομοκρατία - Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε η σύντροφός του
Στη φυλακή οδηγείται ο 31χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση της έκρηξης στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους μετά την απολογία του για σωρεία κατηγοριών που αφορούν συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και τρομοκρατικές πράξεις.
Επί περίπου δύο ώρες απολογήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο 31χρονος, ενώ έξω από το ανακριτικό γραφείο ανέμενε η σύντροφός του αντιμέτωπη με τις ίδιες κατηγορίες, η οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.
Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Στη φυλακή ο 31χρονος κατηγορούμενος για τρομοκρατία - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδεται, ισχυριζόμενος πως η μόνη σχέση που έχει με την υπόθεση αφορά τα κλειδιά του διαμερίσματος εντός του οποίου εξερράγη η μεγάλης ισχύος βόμβα.
«Αρνούμαι κατηγορηματικά όλες τις πράξεις που μου αποδίδονται. Εμφανίστηκα αυτοβούλως στην Αστυνομία μόλις αντιλήφθηκα την υπόθεση της έκρηξης στο σπίτι της οδού Αρκαδίας και θέλω να ξεκαθαρίσω ποια είναι η σχέση μου» αναφέρει στις δικαστικές αρχές ο 31χρονος, ο οποίος τονίζει:
«Δεν έχω καμία σχέση με τον εκρηκτικό μηχανισμό, τα όπλα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι αυτό, δεν γνώριζα καν ότι ο αποβιώσας Κ. Ξ και η Μ. Μ βρίσκονταν σε αυτό και δεν έχω σχέση με καμία οργάνωση».
Πράγματι επικοινώνησα με την κ. Δ στις 31.10.2024 για την επιστροφή των κλειδιών. Αργότερα την ίδια ημέρα και ενώ ήμουν ακόμα στην εργασία μου, ενημερώθηκα από την σύντροφό μου ότι κάτι έχει συμβεί στο σπίτι της οδού Αρκαδίας χωρίς η ίδια να γνωρίζει πολλές λεπτομέρειες. Το γεγονός ότι ήμουν στην εργασία μου αποδεικνύεται από τα ηλεκτρονικά αρχεία στο λάπτοπ μου, το οποίο έχει κατασχεθεί, τα αρχεία της εργοδότριας εταιρείας, τον προϊστάμενό μου και τους συναδέλφους μου (αναφέρει τα ονόματα), αλλά και άλλους συναδέλφους και συνεργάτες. Αργότερα, έχοντας αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης και ότι σύμφωνα με τα ΜΜΕ είχε εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός με έναν νεκρό και μία τραυματία, πανικοβλήθηκα και αναζήτησα δικηγόρο για να με συμβουλέψει και στη συνέχεια εμφανίστηκα στην Αστυνομία, όπου μετά από λίγο συνελήφθην» .
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ενδείξεις βελτίωσης και τα συμπεράσματα που στρέφουν το Υπουργείο Παιδείας να επενδύσει στις μεταρρυθμίσεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.