- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επεισοδιακή καταδίωξη στον Ασπρόπυργο: 7 αστυνομικοί τραυματίες, τρεις συλλήψεις
Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για το επεισόδιο
Ασπρόπυργος: Επεισοδιακή καταδίωξη - Επτά αστυνομικοί τραυματίες, προσαγωγές και τρεις συλλήψεις
Επεισοδιακή καταδίωξη καταγράφηκε στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Παρασκευής (1.11), με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά επτά αστυνομικοί και να συλληφθούν τρία άτομα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος δεν υπάκουσε τις εντολές των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν το όχημα ενώ παράλληλα κάλεσαν για ενισχύσεις.
Στη συνέχεια, το ΙΧ έφτασε στον καταυλισμό της Νέας Ζωής με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και άλλες ενισχύσεις να το ακολουθούν. Μόλις όμως, οι αστυνομικοί μπήκαν στον καταυλισμό δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά 7 αστυνομικοί, με τον ένα μάλιστα να φέρει τραύμα από δάγκωμα σκύλου, ενώ προκλήθηκαν υλικές φθορές σε υπηρεσιακά οχήματα.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή επτά ανδρών εκ των οποίων οι τρεις συνελήφθησαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.