- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Έπιναν τη βότκα λες και είναι νερό»: Όσα είδε μαθήτρια που ήταν στο κλαμπ της Βουλιαγμένης
Οργισμένοι οι γονείς
Όσα είδε μαθήτρια που ήταν στο κλαμπ της Βουλιαγμένης - Οργισμένοι οι γονείς
Μαθήτρια που βρισκόταν μέσα στο γνωστό κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης μίλησε σήμερα για όσα είδε τα ξημερώματα του Σαββάτου με τα παιδιά να βρίσκονται από πολύ νωρίς σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.
«Έπιναν τη βότκα λες και είναι νερό», είπε η μαθήτρια για τους συμμαθητές της που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Όπως είπε η κοπέλα, τα παιδιά δεν είχαν πιει μόνο 2-3 ποτά, είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς να πίνουν. Μάλιστα όταν βγήκε ο τραγουδιστής ήταν ήδη σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Το νεαρό κορίτσι υποστήριξε, επίσης ότι η κράτηση στο κλαμπ ήταν με μπουκάλια.
Υπενθυμίζεται ότι η χοροεσπερίδα διοργανώθηκε από μια ιδιωτική εταιρεία εκδηλώσεων και προωθήθηκε από τα 15μελή αρκετών σχολείων της Αττικής. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπευθύνου του κλαμπ, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.
«Κατέληξε να είναι ένα event στο οποίο σέρβιραν αλκοόλ χωρίς κανέναν έλεγχο και προφανώς και κακής ποιότητας αλκοόλ. Κάποια από τα παιδιά τα γνώριζε, μάλιστα ένα από τα παιδιά έκανε κι εμετό πάνω της, ήταν εκτεταμένο δηλαδή η αδιαθεσία ορισμένων παιδιών. Δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στο αλκοόλ», είπε ο πατέρας μίας μαθήτριας που βρισκόταν στο κλαμπ.
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Ο Δήμος Αθηναίων έχει επιληφθεί του θέματος όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση, που αφορά το νυχτερινό κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που χορήγησε αλκοόλ σε ανηλίκους. Θα προβεί άμεσα στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τις πράξεις που διαπιστώθηκαν, σε συνεννόηση και με την Ελληνική Αστυνομία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.