Ελλαδα

Ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες: Προβλήματα εξαιτίας ισχυρών ανέμων

Μερική απαγόρευση απόπλου σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86872-175056.jpg

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων αποφασίστηκε η μερική απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια γίνονται μόνο μέχρι την Αίγινα, μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, τα νησιά ανατολικού και βορειανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Πέραμα- Σαλαμίνα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν θα γίνει το απογευματινό δρομολόγιο στις 5:30 του πλοίου «Θεολόγος» για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο, ενώ από το Λαύριο δεν θα αναχωρήσουν πλοία.

Στο μεταξύ, η MINOAN LINES λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο της εταιρείας με το πλοίο CRUISE EUROPA στη γραμμή Πάτρα- Ηγουμενίτσα- Αγκόνα θα γίνει στις 19:30 το απόγευμα, αντί στις 17:00 από το λιμάνι της Πάτρας για Αγκόνα. Επίσης, το πλοίο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή του Ιονίου δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY