Ελλαδα

Καμμένος: Δύο ήρωες που έπεσαν στο καθήκον

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86755-174831.jpg

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τους δύο αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους, στο Αλμπαθέντε της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια του καθήκοντος.

Ο νέος υπουργός αποκάλεσε «ήρωες» τους δύο πιλότους που «έπεσαν εν καιρώ ειρήνης, επάνω στο καθήκον τους».

Συγκεκριμένα είπε: Το Έθνος, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όλος ο Ελληνικός λαός αποχαιρετούμε σήμερα δυο ήρωες. Δυο ήρωες που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης, επάνω στο καθήκον τους. Συγκαταλέγονται μαζί με όλους εκείνους τους ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκείνους που έπεσαν για την ασφάλεια όλων μας, για τη προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.

Σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος ο Καμμένος δήλωσε ότι «οι έρευνες πάνε πολύ καλά, υπάρχει υλικό από κάμερες και η Πολεμική Αεροπορία προχωράει στη διερεύνηση του ατυχήματος» ενώ δεν επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε το 2ο μαύρο κουτί που αναζητάει η ομάδα ερευνών.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY