- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που πέθανε ο 19χρονος στη Χαλκιδική
Η ανακοίνωση
Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ - Η ανακοίνωση
Την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος στη Χαλκιδική, στις 19 Αυγούστου, αναλαμβάνει ο δικηγόρος και ποινικόλογος Αλέξης Κούγιας.
Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια
«Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες αυτού, επέλεξε ο ιδιοκτήτης του επίδικου Λούνα Παρκ, Κ.Ε., όπως αναλάβει, μαζί με τους δικηγόρους Θεσσαλονίκης, Ευρυσθένη Κοσκινά και Κωνσταντίνο Γραμματικό, για να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές, ώστε να αποδοθεί πραγματική Δικαιοσύνη και να σταματήσει αυτή η κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος του κ. Κ.Ε. από όλους όσους καθημερινά, εντελώς μεροληπτικά, παρουσιάζουν στα ΜΜΕ το τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του, ο αείμνηστος 19χρονος Γ.Κ.
»Ο κ. κατηγορούμενος, ο οποίος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ανά πάσα στιγμή, είναι ηλικίας 58 ετών, έχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε στην οιαδήποτε παράνομη πράξη και ασκούσε μέχρι την ημέρα του ατυχήματος, με εντελώς νόμιμο τρόπο, το επάγγελμά του επί 36 συνεχή χρόνια.
Στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Χαλκιδικής, το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ έχει ψυχαγωγήσει χιλιάδες ανήλικα παιδιά και χιλιάδες ενήλικους χρήστες των παιχνιδιών, επί 18 συνεχή έτη».
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Εισαγγελική παρέμβαση για την τραγωδία στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί στην Εισαγγελέα Πολυγύρου βρέθηκε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη συνοδευόμενος από τον άλλο του τον γιο, που ήταν μαζί με τον αδελφό του στο παιχνίδι που τον σκότωσε.
«Πιστεύουμε να πείσουμε τον εισαγγελέα ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις» είπε ο κ. Γιώργος Καμπαϊλής προσερχόμενος στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου.
Ο κ.Καμπαϊλής θα παραδώσει στην Εισαγγελέα έγγραφα-φωτιά. Κάποια θα αφορούν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού για το οποίο, σύμφωνα με τον ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δεν υπάρχει κάποιο πιστοποιημένο έγγραφο από μηχανικό, αλλά μόνο μια υπεύθυνη δήλωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.