Ελλαδα

Αθήνα: Ποιοι δρόμοι κλείνουν λόγω προεκλογικών συγκεντρώσεων

Στην Ομόνοια ο ΣΥΡΙΖΑ, Σύνταγμα το ΚΚΕ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86116-173670.jpg

Λόγω διεξαγωγής της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του «ΣΥΡΙΖΑ» στην πλ. Ομονοίας και της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του «Κ.Κ.Ε.» στην πλ. Συντάγματος την Πέμπτη 22/01/2015, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 8 το πρωί και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας αυτών από τις 16.00 μέχρι το τέλος των συγκεντρώσεων, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους περιοχής του Δήμου Αθηναίων:

· Λεωφ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφ. Συγγρού.

· Λεωφ. Συγγρού, στο τμήμα της από την οδό Αθανασίου Διάκου έως την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφ. Αμαλίας.

· Λεωφ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Αμαλίας έως τη Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα.

· Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· Πατησίων, στο τμήμα της από την πλ. Ομονοίας έως την Λεωφ. Αλεξάνδρας και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά οδό έως την πλατεία Ομονοίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την πλ. Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· Αθηνάς, στο τμήμα της από την οδό Ευριπίδου έως την πλ. Ομονοίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

· Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την πλ. Ομονοίας έως την οδό Μάρνης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY