- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Φωτιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας – «112» για την ετοιμότητα των κατοίκων
Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα ελικόπτερο
Φωτιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας – «112» για την ετοιμότητα των κατοίκων
Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Παναγιά στον Αλμυροπόταμο Ευβοίας. Η φωτιά εντοπίζεται σε αγροτοδασική έκταση, κοντά στην ακτή και σε σπίτια που δεν αντιμετωπίζουν όμως άμεσο κίνδυνο.
Έχει εκδοθεί ενημερωτικό «112» για την ετοιμότητα των κατοίκων, όμως ήδη από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, δεν εμφανίζει ενιαίο πύρινο μέτωπο αλλά διάσπαρτες εστίες. Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα ελικόπτερο.
Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι οι πυρκαγιές σε Τριανταφυλλιά Σερρών και Φιλιππιάδα Πρέβεζας. Η φωτιά στο Αχλαδοχώρι Σερρών είναι ορεινό σημείο, δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και κινείται προς την Βουλγαρία εξαιτίας των νοτίων ανέμων.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παναγιά Ευβοίας. Επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 8 οχήματα ενώ κινητοποιήθηκε 1 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 20, 2024
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.