- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ψυχικό: Πυροβόλησαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενέδρα θανάτου φαίνεται πως έστησε άγνωστος σε έναν άνδρα και μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου στο Ψυχικό. Τουλάχιστον ένας δράστης πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον του θυματός του που έχασε ακαριαία τη ζωή του.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό. Ο δράστης φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι και περίμενε το θύμα του κάτω από την τεχνική εταιρεία που εδρεύει στο κτίριο.
Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό: Πώς συνέβη η δολοφονία - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Μόλις το θύμα πάρκαρε το όχημα του επί της οδού Κρήτης, ο δράστης που φέρεται να επέβαινε σε μοτοσικλέτα τον πλησίασε και τον πυροβόλησε. Το θύμα φαίνεται να πέθανε ακαριαία ενώ ο δράστης στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.
Για την εγκληματική ενέργεια ενημέρωσε τις αρχές ο συνέταιρος του θύματος που διαθέτουν ένα γραφείο παροχής τεχνικών λύσεων που οποία βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός 3όροφου κτιρίου. Το γραφείο μάλιστα διαθέτει περιμετρικά πάρα πολλές κάμερες ασφαλείας οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγράψει την δολοφονία.
Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα ενώ οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του δολοφόνου.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν το σημείο και πραγματοποιούν έρευνα για να συλλεχθούν τυχόν στοιχεία. Ταυτόχρονα αναζητούν υλικό από κάμερες αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συναγερμός στο Athens Flying Week - Αγωνία για τους δύο πιλότους
Επεισόδιο με σωματική βία και προπηλακισμούς στα σκαλοπάτια προς το παλιό λιμάνι
Η πυρκαγιά κατέστρεψε το διώροφο πέτρινο κτίριο του εργοστασίου - Σώθηκαν τα ιστορικά κελάρια και η κάβα
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσωρινό λουκέτο σε σταθμούς του Μετρό
Στρατηγικό μνημόνιο με τον γερμανικό κολοσσό ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί
Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, 25 χώρες και 11 θεματικές ενότητες σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.