- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΑΠΘ: Εκκενώθηκε η κατάληψη Primavera μετά από αστυνομική επιχείρηση - Οι πρώτες πληροφορίες
Εκκενώθηκε η κατάληψη Primavera στο ΑΠΘ μετά από αστυνομική επιχείρηση που διήρκησε περίπου μία ώρα.
Σύμφωνα με τo thestival.gr, στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης συνεργάστηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και άλλοι αστυνομικοί από ειδικές υπηρεσίες. Εντός των επόμενων ημερών ο χώρος πρόκειται να δημοπρατηθεί για να λειτουργήσει ως κυλικείο.
«Η επιχείρηση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. Καθαρίστηκε ο χώρος και αποδόθηκε εκεί που πραγματικά ανήκει», δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους ο ανθυπαστυνόμος Χρήστος Συμεωνίδης, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ.
Οι πρώτες πληροφορίες για την εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τις 5 το πρωί και παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικές δυνάμεις εκκένωσαν την κατάληψη Primavera, με έδρα το πρώην κυλικείο της Θεολογικής. Όπως αναφέρει το voria.gr, στον χώρο εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, κράνη και ξύλινα στυλιάρια, ενώ την ώρα εισόδου της ΕΛΑΣ, το στέκι ήταν άδειο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.