Ελλαδα

Εορτολόγιο: Σήμερα 29 Μαΐου 2024 γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εορτολόγιο: Σήμερα 29 Μαΐου 2024 γιορτάζει…
Εορτολόγιο: Σήμερα 29 Μαΐου 2024 γιορτάζει… © Unsplash

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Μαΐου 2024; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 29 Μαΐου γιορτάζουν οι: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός (Ολβιανός), Ολιβία (Ολίβια), που ξαναγιορτάζουν και στις 17 Σεπτεμβρίου (Οσίου Ολβιανού), Υπομονή. 

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Αγία Θεοδοσία η Παρθένος, Αγία Θεοδοσία η Οσιομάρτυς η Κωνσταντινουπολίτισσα, Άγιος Αλέξανδρος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, Οσία Υπομονή, Ανάμνησης της θλιβεράς αλώσεως της Βασιλίδος των πόλεων, Άγιος Άνδρας και η Σύζυγος του, Άγιος Ολβιανός επίσκοπος Ανέων και οι αυτού μαθητές, Άγιος Ιωάννης ο Νάννος από τη Θεσσαλονίκη, Άγιος Ανδρέας ο Αργέντης, Άγιος Ευθύμιος ο Ιερομάρτυρας Επίσκοπος Ζήλων, Άγιος Ιωάννης ο διά Χριστόν σαλός, Άγιος Ethelbert ο βασιλεύς, Όσιος Ιερεμίας ο Δαμασκηνός, Άγιος Σισίννιος ο Ιερομάρτυρας και οι συν αυτόν Μαρτύριος και Αλέξανδρος οι Μάρτυρες, Άγιος Μαξιμίνος Επίσκοπος Τρεβήρων, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου «η Εγγύηση των Αμαρτωλών», Σύναξη των Βοιωτών Αγίων.

Παγκόσμια Ημέρα Κυανοκράνων

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.