Ελλαδα

Πίτμπουλ επιτέθηκε σε γυναίκα και κατασπάραξε το σκυλί της στον Εύοσμο

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πίτμπουλ
© Duncan Sanchez/Unsplash

Πίτμπουλ επιτέθηκε σε γυναίκα και κατασπάραξε το σκυλί της στον Εύοσμο - Το χρονικό του συμβάντος

Θύμα επίθεσης έπεσε μία γυναίκα από σκυλί ράτσας πίτμπουλ, το οποίο μάλιστα κατασπάραξε το μικρόσωμο σκυλί της, σκοτώνοντάς το.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό με το πίτμπουλ συνέβη το πρωί στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, με τη γυναίκα να διακομίζεται στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Αμέσως μετά το συμβάν, η ΕΛΑΣ συνέλαβε έναν 47χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας, που φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πίτμπουλ, ενώ ο 41 ετών ιδιοκτήτης του, υπήκοος επίσης Βουλγαρίας, φαίνεται να απουσιάζει στο εξωτερικό, αλλά περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία.

Επίθεση πιτμπουλ σε γυναίκα στον Εύοσμο: Ποινική δίωξη για κακόυργημα στους δύο άντρες

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το πιτ μπουλ φαίνεται πως πέρασε κάτω από την περίφραξη και επιτέθηκε στο σκυλάκι, ράτσας μαλτέζ. Στην προσπάθειά της να προστατεύσει το μικρόσωμο ζωάκι, η ιδιοκτήτριά του (περίπου 60 ετών) δέχθηκε επίθεση με συνέπεια να υποστεί σοβαρά τραύματα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.