Ελλαδα

Πότε θα πάρει εξιτήριο ο Δημήτρης Σταρόβας

Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή η Ματίνα Παγώνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Σταρόβας
Ο Δημήτρης Σταρόβας © Eurokinissi

Δημήτρης Σταρόβας: Πότε θα πάρει εξιτήριο σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη - Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει στο Τζάνειο μετά από 12 μέρες νοσηλείας λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στις 15 Μαΐου. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στον λόγο που ο μουσικός παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, «ο Δημήτρης Σταρόβας αφού ολοκληρώσει τον ιατρικό έλεγχο που πρέπει να κάνει, μπορεί να πάρει εξιτήριο αύριο ή μεθαύριο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1k8o3agezmp)

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Σταρόβα: Τι θα χρειαστεί να κάνει στο εξής

«Θα χρειαστεί να τελειώσει τον εργαστηριακό του έλεγχο και πιστεύω μέχρι αύριο - μεθαύριο το πολύ θα έχει βγει. Έκανε την επιπλοκή του και όπως καταλαβαίνετε όταν κάνεις μία επιπλοκή δεν μπορεί την άλλη μέρα να φύγεις πρέπει να σε παρακολουθήσω πρέπει να ανατάξω την επιπλοκή και μετά να σταθεροποιηθεί και σιγά-σιγά να πας στο σπίτι σου» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

«Τη θεραπεία αυτή, ο κάθε άνθρωπος την ακολουθεί στο σπίτι του. Όμως πρέπει να ξεκινήσει να δούμε αν του πάει αυτή η θεραπεία γιατί πολλές φορές χρειάζεται να αλλάξει, να πάμε σε κάποια άλλα φάρμακα δεν είναι απλά τα πράγματα. Έχει δυσκολία και για τον άρρωστο και για την ομάδα που τον παρακολουθεί, πρέπει να σταθεροποιηθεί πλήρως και μετά να πάρει στο εξιτήριο και να πάει σπίτι του. Τώρα είναι στην καρδιολογική κλινική και βέβαια το παρακολουθούν και από τη νευρολογική κλινική», κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.