Ελλαδα

Επίθεση στην Ερμού: Άγνωστος χτύπησε γυναίκα στο πρόσωπο - Συνελήφθη ο δράστης

Είχε επιτεθεί ξανά πριν μερικούς μήνες στην ίδια περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
κοσμος περπαταει στην αγορα, μαγαζια
Η επίθεση έγινε μέρα-μεσημέρι στην οδό Ερμού © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Συναγερμός σήμανε στην Ερμού το μεσημέρι της Τρίτης, όταν άνδρας επιτέθηκε με μανία σε νεαρή γυναίκα που περπατούσε με την παρέα της

Άγνωστος χτύπησε μια νεαρή γυναίκα στο πρόσωπο στην Ερμού. Στο σημείο πήγαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και τον συνέλαβαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1g66wp4h9nt)

Η επίθεση στην Ερμού έγινε το μεσημέρι σε ώρα αιχμής

Η επίθεση στην Ερμού, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, στον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας, ενώ η άτυχη γυναίκα ήταν μαζί με την παρέα της.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο άνδρας επιτέθηκε στην γυναίκα με τους περαστικούς να βλέπουν τον άνδρα να ορμά και να την χτυπά στο πρόσωπο ρίχνωντάς την στο έδαφος. Η νεραή γυναίκα έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε.

Για βοήθεια έτρεξε ο λατερνατζής που βρισκόταν στο σημείο αλλά και υπάλληλοι από μαγαζιά οι οποίοι την έβαλαν να καθίσει για να ηρεμήσει. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή και κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη. Πρόκειται για έναν νεαρό από το Αφγανιστάν ο οποίος κρατήθηκε στο τμήμα και σήμερα μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο Δαφνί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1g6ap7m0juh)

Ο δράστης είχε επιτεθεί ξανά στην Ερμού

«Αυτός το είχε ξανακάνει, πιο κάτω, πριν 4 – 5 μήνες. Ο ίδιος… Κάτω στην εκκλησία (στην Ερμού) πάλι έκανε το ίδιο συμβάν. Πάλι είχε χτυπήσει. Τον έπιασαν, δεν έφερε αντίσταση. Τον έπιασαν και μετά από μια μέρα – δύο, τον είδα πάλι εγώ έξω» είπε ο λατερνατζής που ήταν παρών στο περιστατικό.

Λίγο αργότερα έφτασε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη. Μετά την επίθεση που δέχθηκε κλήθηκε στο τμήμα και αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του.

Ένα από τους αυτόπτες μάρτυρες τόνισε στον Alpha: «Η κοπέλα μετά το περιστατικό λιποθύμησε, την τραβήξαμε στην άκρη με τον σύντροφο της και της δώσαμε νερό. Δεν ασχοληθήκαμε μαζί του, ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβαν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.