Ελλαδα

Πώς σχολίασε το Χ τη μετάδοση της Eurovision από τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά

«Σαν να είναι η πρώτη φορά που βλέπουν» - H αφορμή για τα πρώτα αρνητικά σχόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eurovision 2024: Το Χ για Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά
Eurovision 2024: Το Χ για Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά © ΕΡΤ

Eurovision 2024: Το Χ για Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά - H αφορμή για τα πρώτα αρνητικά σχόλια

Ο β' ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε χθες (9.05), με την Ελλάδα να βρίσκεται ανάμεσα στις 10 χώρες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας. Κι ενώ η φετινή παραγωγή άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο κοινό, εκείνο που φάνηκε να το απογοητεύει ήταν ο σχολιασμός του διαγωνισμού.

Φέτος, τον ρόλο των σχολιαστών ανέλαβαν ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς. Στον χθεσινό ημιτελικό ωστόσο το «φάουλ» του Θανάση Αλευρά ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσουν τα πρώτα αρνητικά σχόλια στο Χ. Όταν η διαδικασία της ψηφοφορίας έφτασε στο τέλος της και ήρθε η ώρα των διαφημίσεων, ο Θανάσης Αλευράς φαίνεται πως μπερδεύτηκε και προέτρεψε όσους δεν ψήφισαν να το κάνουν.

Το Χ για τον σχολιασμό της Eurovision από τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά

«Ένα διάλειμμα να ψηφίσετε με την ησυχία σας και επιστρέφουμε», είπε, ενώ όταν τελείωσε το διαφημιστικό διάλειμμα, εξήγησε πως ήθελε να πει στο κοινό ότι μπορεί να ξεκουραστεί για λίγο.

Τότε τα πρώτα σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter, με το κοινό να αναφέρεται και στον σχολιασμό του α' ημιτελικού.

Σύμφωνα με τα σχόλια στο διαδίκτυο, οι δύο σχολιαστές δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν ούτε στην πρώτη φάση των ημιτελικών, με το κοινό να αναφέρει πως «σχολίαζαν άσχετα πράγματα και όχι αυτά που προβάλλονταν εκείνη τη στιγμή».

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.