Ελλαδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 26 διαρρήξεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική

Στις 34.000 ευρώ η λεία των δραστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ © EUROKINISSI

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα με 26 διαρρήξεις σε Αργολίδα, Κορινθία και Αττική - Στις 34.000 ευρώ η λεία των δραστών

Στην εξάρθρωση σπείρας που είχε προχωρήσει σε 26 διαρρήξεις συνολικά στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, την Αργολίδα και την Αττική προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου στη Μεσσηνία όπου ήταν η έδρα των δραστών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης δυο Έλληνες ηλικίας 22 και 38 χρόνων και ταυτοποιήθηκαν ένας 25χρονος και ένας 20χρονος, οι οποίοι αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η δράση τους ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου, με την πιο πρόσφατη διάρρηξή τους να γίνεται την Μεγάλη Πέμπτη. Οι δράστες πήγαιναν στις περιοχές όπου έκαναν τις διαρρήξεις με νοικιασμένα οχήματα, στα οποία τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Συνολικά, είχαν «χτυπήσει» 26 σπίτια, απ' όπου είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές που η αξία τους υπερβαίνει τα 34.000 ευρώ.

Από τους δύο συλληφθέντες κατασχέθηκαν δυο οχήματα που χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις, όμως τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και η έρευνα συνεχίζεται. Σε βάρος των μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.