Ελλαδα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας βασικού κατηγορουμένου

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας βασικού κατηγορουμένου
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας βασικού κατηγορουμένου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους. Αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Προφυλακιστέοι πέντε από τους κατηγορουμένους

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί 31 από τους συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού. Από αυτούς οι πέντε κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ανάμεσά τους ο «Κοκός» και ο μάνατζερ τράπερ.

Ο μάνατζερ μάνατζερ γνωστού τράπερ, που φέρεται να είναι μεταξύ των πέντε ηθικών αυτουργών, μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος αν και ο ίδιος αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται.

Αντιθέτως, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ανηλίκων ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη, ενώ ένας ακόμη κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε ΑΤ. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αντιμετώπιζε σωρεία αδικημάτων και σε βαθμό κακουργήματος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY