Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Γνωστοί τηλεπαρουσιαστές εκβίαζαν επώνυμο επιχειρηματία

Ο ένας συνελήφθη, ο άλλος αναζητείται

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Εκβίαζαν ότι θα τον δυσφημίσουν σε μέσα ενημέρωσης και ζητούσαν χρήματα - 2 συλλήψεις γνωστών τηλεπαρουσιαστών.
Επώνυμο επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδος εκβίαζαν δύο γνωστοί τηλεπαρουσιαστές © MotionTeam/Βασίλης Βερβερίδης

Θεσσαλονίκη: Δύο γνωστοί τηλεπαρουσιαστές εκβίαζαν επώνυμο επιχειρηματία - Οι Αρχές συνέλαβαν τον έναν, ενώ αναζητούν τον δεύτερο

Επώνυμο επιχειρηματία της Βορείου Ελλάδας εκβίαζαν δύο γνωστοί τηλεπαρουσιαστές ζητώντας του 10.000 ευρώ ώστε να μην τον… διαβάλουν στην τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άνθρωπος βέβαια, είχε έρθει σε επαφή μαζί τους, όπου συζήτησαν -σύμφωνα με την καταγγελία του- εάν μπορούν να περάσουν αρνητικά μηνύματα κατά της γυναίκας του με την οποία βρίσκονται σε διαμάχη. Όταν όμως ήρθε σε επαφή με τον συνήγορο του και του είπε τι συζήτησε με τους δύο τηλεπαρουσιαστές, ο δικηγόρος τον πίεσε να ανακαλέσει.

Αυτή του η κίνηση ήταν αρκετή ώστε οι δύο κατηγορούμενοι να ξεκινήσουν να τον απειλούν πως εάν δεν τους έδινε 10.000 ευρώ, θα έκαναν τα πάντα για να τον δυσφημίσουν.

Ο επιχειρηματίας δεν άντεξε τελικά και κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές.

Η αστυνομία συνέλαβε τον τηλεπαρουσιαστής της βορείου Ελλάδος που εμφανίζεται και ως μάνατζερ, ανάμεσα στις υπόλοιπες ιδιότητες που δηλώνει. Το ίδιο όμως δεν συνέβη και με τον τηλεπαρουσιαστή που είχε εκπομπές σε Αθηναϊκά κανάλια, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε ανοίξει... παρτίδες με την Ελληνική Δικαιοσύνη για διάφορα αδικήματα, όπως ότι οργάνωσε εικονική επίθεση εναντίον του εαυτού του, προσλαμβάνοντας «πιστολάδες» και άλλα αδικήματα οικονομικής φύσεως.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ