Ελλαδα

«Μην τρέχετε, σκεφτείτε τους δικούς σας που πονάνε»: Συγκινεί η μητέρα της 22χρονης που δίνει «μάχη» μετά το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη

Σε κρίσιμη κατάσταση η συνοδηγός - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο κεφάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στο Πόρτο Ράφτη
Τροχαίο δυστύχημα - Πόρτο Ράφτη: Η μητέρα 22χρονης για την κατάστασή της © ΕΡΤ

Τροχαίο δυστύχημα - Πόρτο Ράφτη: Η μητέρα της 22χρονης για την κατάσταση της υγείας της

Διασωληνωμένη στο ΚΑΤ παραμένει η 22χρονη Φανή. Η νεαρή γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε στο Πόρτο Ράφτη, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο 27χρονος φίλος της. Η μητέρα της 22χρονης παραμένει αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του παιδιού της και κάνει έκκληση στους οδηγούς να μην τρέχουν. 

Τροχαίο δυστύχημα - Πόρτο Ράφτη: Η μητέρα 22χρονης για τη μάχη που δίνει το παιδί της

«Όλα θα πάνε καλά, είναι το δικό μου πιστεύω. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, έχει πείσμα, έχει δυνατό οργανισμό. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει καλά» λέει στο MEGA η μητέρα της 22χρονης, που έχει υποβληθεί ήδη σε πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι. 

«Μην τρέχετε σκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πονάει πάρα πολύ, αλήθεια σας λέω», δηλώνει συγκινημένη η μητέρα της Φανής και προσθέτει: «Είναι αγωνίστρια, δε θα με προδώσει τώρα. Με έχει κάνει περήφανη πάρα πολλές φορές. Έχει δώσει παραστάσεις χορευτικές. Είμαι σίγουρη ότι προετοιμάζεται για αυτό…να κλέψει μία παράσταση ακόμα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0gmit299vuh)

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος εξασφάλισε η ΕΡΤ. Λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων από το όχημα. Ειδικότερα στο σημείο επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ