Ελλαδα

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος - «Πήγα αυτοβούλως στο τμήμα», λέει ο δήμαρχος Βόλου

Όσα έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος: Συνελήφθη ο δήμαρχος Βόλου © ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Αχιλλέας Μπέος: Συνελήφθη ο δήμαρχος Βόλου - Η μήνυση δημοτικού συμβούλου μετά τη συνεδρίαση και η δήλωσή του

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης (9.4), ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας. 

Αχιλλέας Μπέος: Συνελήφθη ο δήμαρχος Βόλου

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η μήνυση ήρθε μετά από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου ο Αχιλλέας Μπέος, είπε στον σύμβουλο της ΛΑΣ, μετά και τη βιοπραγία που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα απ' τον Βασίλη Ζαχείλα, «βάλε μυαλό εσύ».

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά, που υποβλήθηκε χθες στις δέκα περίπου το βράδυ στην Αστυνομία από τον σύμβουλο, με το σκεπτικό απειλής της ζωής του και της οικογένειάς του, σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Βόλου συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και με προφορική εντολή αφέθηκε στην πορεία ελεύθερος.

Διαψεύδει τα περί σύλληψής του ο Αχιλλέας Μπέος - «Πήγα μόνος μου στο τμήμα»

Ο Αχιλλέας Μπέος σε δήλωσή του διαψεύδει τα περί σύλληψής του και υποστηρίζει ότι παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα μετά τη μήνυση Γαργάλα. 

«Σχετικά με τα περί δήθεν σύλληψής μου μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον μου ο γνωστός Γαργάλας, σημειώνω τα εξής: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να υποβάλλει μήνυση για όποιο λόγο κρίνει εκείνος αναγκαίο, αναλαμβάνοντας βέβαια και τις ανάλογες ευθύνες. Είναι, όμως, επίσης βασική υποχρέωση των Εισαγγελικών Αρχών να αξιολογούν και να κρίνουν τη σοβαρότητα της κάθε μήνυσης, πριν προχωρήσουν στην όποια διαδικασία. Στη δική μου περίπτωση θέμα σύλληψης δεν υφίσταται. Προσήλθα αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέγραψα και αποχώρησα. Άλλωστε, η διαδικασία του αυτοφώρου δεν τηρείται για Δημάρχους.

Όσοι ζουν από το "επάγγελμα" της διαστρέβλωσης και της παραπληροφόρησης μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική έκθεση του αξιωματικού υπηρεσίας και να ενημερωθούν, όσο κι αν τους ενοχλεί, για την αλήθεια. Εκτενώς, και για το θέμα αυτό, θα αναφερθώ στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, στις 11 το πρωί στο Δημαρχείο Βόλου», σημειώνει στη δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ