Ελλαδα

Γιατί δεν δέχτηκαν στον Κορυδαλλό τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα

Στο Τζάνειο από το Αττικό με εντολή εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιατί δεν δέχτηκαν στον Κορυδαλλό τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα
Προφυλακίζεται ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής: «Δεν θυμάμαι να έκανα τίποτα κακό» © Facebook

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δεν δέχτηκαν στον Κορυδαλλό τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα

Ζήτημα με τη μεταγωγή του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα προκλήθηκε σήμερα, Τρίτη (9/4). Η άρνηση των φυλακών Κορυδαλλού να επιστρέψει εκεί ο 39χρονος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα και τελικά δόθηκε εντολή να μεταφερθεί στο Τζάνειο από το Αττικό όπου νοσηλευόταν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φυλακές Κορυδαλλού δεν δέχθηκαν τον δράστη της γυναικοκτονίας αφενός γιατί υπήρχε ο φόβος να προβεί σε νέο αυτοτραυματισμό και αφετέρου για να αποφευχθούν επεισόδια βίας επειδή δεν θα ήταν μόνος σε θάλαμο νοσηλείας στις φυλακές.

Ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης νηπιαγωγού έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύθηκε μετά από απόπειρα αυτοκτονίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη προσωρινά στον Κορυδαλλό.

Ωστόσοσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το νοσοκομείο Κορυδαλλού δήλωσε ότι δεν μπορεί να αναλάβει ασθενή που μόλις βγήκε από τη ΜΕΘ καθώς δεν διαθέτει μόνιτορ. Μετά από αναμονή για να βρεθεί εφημερεύον νοσοκομείο που θα διακομιστεί, τελικά αποφασίστηκε ο δράστης να επιστρέψει στο «Αττικόν». Πάντως, νεότερες πληροφορίες νωρις το βράδυ της Τρίτης, ανέφεραν ότι με εντολή εισαγγελέα θα μεταφερθεί στο Τζάνειο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0fp50hfxxcx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ