Ελλαδα

«Σημειωτόν» οι οδηγοί στον Κηφισό - Καθυστερήσεις σε Αττική οδό και Μεσογείων

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα «κολλημένα» στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση σε Κηφισό, Αττική οδό και Μεσογείων - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ και μετά με χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς έως την Νερατζιώτισσα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και το ύψος του Δημοκρίτου αλλά και το ύψος της Ανθούσας μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού,  ομοίως και στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι την Αττική οδό ανά τμήματα αλλά και στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού  έως την Πανόρμου.

Προβλήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Μετρό Ελληνικό. Έντονες δυσκολίες στην Ηλιουπόλεως προς την Αρδηττού.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως τη Διάκου.

Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό έως Σύνταγμα αλλά και στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου στο ρεύμα προς Πειραιά μέχρι τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της,  με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί μέχρι τη Λίμνη Κουμουνδούρου αλλά και στη Λεωφόρο Σχιστού έως το ύψος του Σκαραμαγκά.

Προβλήματα στην Καποδιστρίου κατά μήκος της Φιλοθέης και στην Παλαιολόγου κατά μήκος του Χαλανδρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ