Ελλαδα

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο νεαροί μετά από επίθεση 10 ατόμων στο Ηράκλειο

Το χρονικό της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ © Eurokinissi

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο δύο νεαροί μετά από επίθεση 10 ατόμων - Το χρονικό της επίθεσης

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο νεαροί, 20 και 18 χρονών μετά από επίθεση 10 ατόμων στο Ηράκλειο.

Ηράκλειο: Το χρονικό της επίθεσης

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το συμβάν εκτυλίχθηκε προ ημερών όταν από την παρέα των δραστών ένας 18χρονος μαζί με έναν 17χρονο πλησίασαν τον 20χρονο και ξεκίνησαν να τον βρίζουν. Ακολούθως, τον χτύπησαν σε πρόσωπο και σώμα ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν και τους υπόλοιπους δράστες να συμμετέχουν στον ξυλοδαρμό. Στο μεταξύ, ο 18χρονος φίλος του θύματος επενέβη αλλά έπεσε κι αυτός θύμα άγριου ξυλοδαρμού από όλη την παρέα των δραστών.

Ο 18χρονος κατάφερε να διαφύγει και να μπει σε ένα κατάστημα ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για την παροχή πρώτων βοηθειών. Εκεί, διαπιστώθηκε πως είχαν υποστεί κακώσεις, εκχυμώσεις και μώλωπες, ενώ ο 20χρονος είχε και κάταγμα στο αριστερό χέρι.

Ταυτοποιήθηκαν εννέα άτομα

Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ υπέδειξαν φωτογραφίες των δραστών στα θύματα, οι οποίοι αναγνώρισαν εννέα εξ αυτών ενώ αναζητούνται και άλλα που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, ενώ σε βάρος των γονέων των ανηλίκων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ