Ελλαδα

Νάρκη από την Ουκρανία «ξεβράστηκε» στη Ρόδο - Εντοπίστηκε από περαστικό

Ο άντρας έπιασε την νάρκη και την έβγαλε από την παραλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νάρκη από την Ουκρανία «ξεβράστηκε» στη Ρόδο - Εντοπίστηκε από περαστικό
Νάρκη από την Ουκρανία «ξεβράστηκε» στη Ρόδο - Εντοπίστηκε από περαστικό © Glomex/Mega

Νάρκη: Εντοπίστηκε στη Ρόδο από την Ουκρανία - Ο άντρας έπιασε την νάρκη και την έβγαλε από την παραλία

Νάρκη ταξίδεψε από την Οδησσό και ξεβράστηκε στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην περιοχή Σορωνή. Κάτοικος του νησιού όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του Mega έκανε βόλτα στην παραλία την ώρα που περίμενε τα παδιά του να τελειώσουν το μάθημα αγγλικών και είδε κάτι να γυαλίζει μέσα στη θάλασσα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czyab12lcgxt)

«Όταν το είδα, γυάλιζε πάρα πολύ από μακριά, φαινόνταν σαν κάτι πολύτιμο. Ήταν πάνω στο χώμα, περνούσε από πάνω το κύμα. Το έπιασα στα χέρια μου από περιέργεια και μόνο» περιέγραψε στο Mega ο Γιώργος Καραμολέγκος, ο άνθρωπος που εντόπισε τη νάρκη.

«Φαντάζομαι τι θα μπορούσα να πάθω»

Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Φαντάζομαι τι θα μπορούσα να πάθω» συνέχισε ο άντρας που έπιασε με τα ίδια του τα χέρια την νάρκη και την έβγαλε στην επιφάνεια. Αμέσως δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τη νάρκη και κατάλαβε τι ακριβώς ήταν μετά από σχόλια που λάμβανε από τους άλλους χρήστες.

Ο κ.Καραμολέγκος κάλεσε το Λιμενικό όπου του είπαν να απομακρυνθεί και να είναι σε απόσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε του Μega, πρόκειται για νάρκη που έφτασε στη Μεσόγειο από την Ουκρανία, μετά από έκρηξη σε φράγμα της χώρας. Ειδικοί σημειώνουν πως είναι πιθανόν και άλλες νάρκες να έχουν «ταξιδέψει» στη Μεσόγειο και συνιστούν την προσοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ