Ελλαδα

Τα πρόσωπα - κλειδιά του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων - Ακόμη και κοκαΐνη ως αντίτιμο των ραντεβού

«Ξεκινήστε να κλείνετε ραντεβού. Ξεμείναμε από λεφτά»: Νέες πληροφορίες στο φως

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κύκλωμα Μαστροπείας στην Αθήνα, τα πρόσωπα κλειδιά και το κόστος των βιασμών
Το κύκλωμα Μαστροπείας στην Αθήνα, τα πρόσωπα κλειδιά και το κόστος των βιασμών © Tori Wise/ Unsplash

Κύκλωμα Μαστροπείας: Τα πρόσωπα κλειδιά και το κόστος των ραντεβού - «Πληρώνονταν» ακόμη και με κοκαΐνη

Τους πελάτες του κυκλώματος βιασμού ανήλικων κοριτσιών με αντίτιμο εκατοντάδες ευρώ ή ακόμη και κοκαΐνη αναζητούν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία τεσσάρων ατόμων που φέρονται να είναι πελάτες και τους οποίους αναφέρουν ονομαστικά στη δικογραφία, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι οι αρχές συνέλαβαν δύο ακόμη μέλη του κυκλώματος. Πρόκειται για δύο άνδρες που μαζί με τον φίλο της φερόμενης ως αρχηγού του κυκλώματος και έναν αυτοκινητιστή, οδηγό ταξί, μετέφεραν τις ανήλικες στα αρρωστημένα ραντεβού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czxq8bm2s9sh)

Ποια είναι τα πρόσωπα κλειδιά του κυκλώματος μαστροπείας στην Αθήνα

Μια 21χρονη αλλά και η 25χρονη Μαρία Σ. είναι τα πρόσωπα ενδιαφέροντος για τους αστυνομικούς. Η μεν πρώτη φαίνεται πως έκλεινε ραντεβού για μια 17χρονη, η δε δεύτερη, εντόπιζε τα ανήλικα θύματα, τους υποσχόταν λεφτά και καλή ζωή και τις εξέδιδε σε πελάτες.

Η 25χρονη Μαρία έπαιρνε από 50 εως 100 ευρώ ανάλογα με το ποσό που πλήρωνε ο πελάτης. Το κόστος του βιασμού της ανήλικης ξεκινούσε από 200 και έφτανε τα 400 ευρώ, ανάλογα με τις ερωτικές επιθυμίες και τον αριθμό των κοριτσιών που ήθελαν οι παιδοβιαστές.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από μηνύματα που εντοπίστηκαν σε κινητά τηλέφωνα τα κορίτσια πληρώνονταν κάποιες φορές με κοκαΐνη, αντί για χρήματα. Μερικά γραμμάρια του ακριβού ναρκωτικού αρκούσε για κάποιες ανήλικες, ενώ μικροποσότητα έδιναν και στην 25χρονη ως αντάλλαγμα για την εύρεση των πελατών.

«Ξεκινήστε να κλείνετε ραντεβού. Ξεμείναμε από λεφτά»: Νέες πληροφορίες στο φως

Σε ένα μήνυμα που εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικου θύματος του κυκλώματος, το οποίο φέρεται να έστειλε η 25χρονη αναφέρονται μεταξύ άλλων «Ξεκινήστε να κλείνετε ραντεβού. Ξεμείναμε από λεφτά». Το συγκεκριμένο αλλά και αρκετά ακόμη όπου αναφέρονται ονόματα πελατών και ξενοδοχεία ημιδιαμονής έχουν μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών, οι οποίοι αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από τις διερευνήσεις κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών που βρέθηκαν στην κατοχή συλληφθέντων και θυμάτων.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία με βαριές κατηγορίες, για τις οποίες πάντως όλοι, αρνούνται τα πάντα, υποστηρίζοντας πως τα κορίτσια έκλειναν μόνα τους τα ραντεβού, χωρίς οι ίδιοι να έχουν εμπλοκή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ