Ελλαδα

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Έρευνες στη φοιτητική εστία - Τέσσερις προσαγωγές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη το Σάββατο 16 Μαρτίου - Δυνάμεις της ΕΛ.Α.Σ πραγματοποιούν ελέγχους.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου © Eurokinissi/Βασίλης Ρεμπάπης

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη το Σάββατο 16 Μαρτίου - Δυνάμεις της ΕΛ.Α.Σ πραγματοποιούν ελέγχους.

Τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί έως τώρα από την ευρεία αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί επιχειρούν εδώ και περίπου 2:5 ώρες στον χώρο του ιδρύματος αναζητώντας τα άτομα τα οποία πυρπόλησαν 11 οχήματα και μοτοσικλέτες προχθές στην περιοχή του Ζωγράφου.

Η επιχείρηση αποφασίστηκε στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και όπως τονίστηκε, αποφασίστηκε να γίνει σήμερα η επέμβαση οπότε θα είχαν φύγει οι περισσότεροι εκ των φοιτητών λόγω του καρναβαλιού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czuwioqkg6wp)

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ευρήματα της αστυνομίας περιλαμβάνονται ρόπαλα, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν κατασχεθεί, ενώ όπως διευκρινίστηκε τα άτομα τα οποία έχουν προσαχθεί δεν είναι φοιτητές και συνεπώς δεν είχαν κανένα λόγο να βρίσκονται εντός των εστιών του ιδρύματος.

Η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί μόλις ελεγχθούν όλοι οι χώροι και τότε η ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα των ερευνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ