Ελλαδα

Βόλος: Νεαρός διανομέας τραυμάτισε αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο

«Δεν είχε πινακίδες και τρόμαξα», είπε στις αρχές ο 23χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διανομέας με το μηχανάκι του σε δρόμο
Διανομέας χτύπησε αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο © Unsplash / Rowan Freeman

Βόλος: Διανομέας χτύπησε αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο - Τι είπε στις αρχές ο 23χρονος

Ένας νεαρός διανομέας τραυμάτισε αστυνομικό που ετοιμαζόταν να τον σταματήσει για έλεγχο σε δρόμο του Βόλου. Ο 23χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει τον αστυνομικό έκανε αναστροφή και χτύπησε τον πεζό αστυνομικό με συνέπεια να πέσει στον δρόμο και να χτυπήσει στον αυχένα του. Ο νεαρός, πατέρας δύο παιδιών, δεν απέφυγε τελικά τη σύλληψη.

Βόλος: Διανομέας χτύπησε αστυνομικό για να αποφύγει έλεγχο

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο διανομέας βρέθηκε την Τρίτη (5.3) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για απείθεια, αντίσταση και σωματική βλάβη από πρόθεση. Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Ως μάρτυρας υπεράσπισης εμφανίστηκε ένας 62χρονος φίλος του εκπαιδευτικός. «Είναι καλό παιδί και τον φιλοξενώ γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα μετά το διαζύγιο να ζήσει μόνος. Δουλεύει μόνο για να συγκεντρώνει τα χρήματα της διατροφής για τα δυο κοριτσάκια του. Εργάζεται υπερωρίες για να έχουν τα παιδιά του φαγητό. Έχει αγοράσει και δικό του μηχανάκι για να είναι νόμιμος. Εμένα κάλεσε για να με ενημερώσει πως βρίσκεται στο κρατητήριο», είπε ο μάρτυρας υπεράσπισης.

«Δεν είχα πινακίδες και ήταν η πράξη ανώριμη να τρομάξω και να θελήσω να φύγω όταν είδα τον αστυνομικό να πλησιάζει, αλλά τρόμαξα. Έκανα αναστροφή και τον χτύπησα και δεν ξέρω πόσα συγγνώμη να πω», ανέφερε ο κατηγορούμενος. Η πρόεδρος της έδρας διαπιστώνοντας πως είχε συλληφθεί και άλλη φορά στο παρελθόν του είπε πως είναι ι μόνος που μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του. Κρίθηκε ένοχος για απείθεια και σωματική βλάβη από αμέλεια σε πέντε μήνες με αναστολή. Η ποινή δεν θα ισχύσει εάν δεν υποπέσει σε αδίκημα την επόμενη τριετία, αλλά εάν συλληφθεί ξανά θα οδηγηθεί στη φυλακή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ