Ελλαδα

Βγήκε από το τεχνητό κώμα ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής, Μανώλης Μαυρομμάτης
Μανώλης Μαυρομμάτης © EUROKINISSI

Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από το τεχνητό κώμα - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης βγήκε από το τεχνητό κώμα. Ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής βγήκε από την καταστολή μετά από 17 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η σύζυγός του. 

Μανώλης Μαυρομμάτης: Βγήκε από το τεχνητό κώμα

Σύμφωνα με το Mega, ο αθλητικογράφος έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης φαίνεται πως έχει επαφή και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα, με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες, ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czlix240ufgp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ