Ελλαδα

Άγνωστος πέταξε 10 νεογέννητα κουταβάκια σε τσουβάλι και τα παράτησε σε χωράφι

Η έκκληση της φιλοζωικής για φιλοξενία - «Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγνωστος πέταξε 10 νεογέννητα κουταβάκια σε τσουβάλι και τα παράτησε σε χωράφι
Άγνωστος πέταξε 10 νεογέννητα κουταβάκια σε τσουβάλι και τα παράτησε σε χωράφι © ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - Μινώα Πεδιάδας/ Facebook

Ηράκλειο: 10 κουταβάκια πετάχτηκαν σε τσουβάλι - Η έκκληση της φιλοζωικής για φιλοξενία - «Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν»

Αποτροπιασμό αποτελεί ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης και εγκατάλειψης ζώων στην χώρα μας. Άγνωστος στο το Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Ηράκλειο πέταξε 10 νεογέννητα κουταβάκια που ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα μάτια τους σε ένα τσουβάλι και τα παράτησε σε ένα χωράφι.

Η φιλοζωϊκή «Φίλοι των ζώων Μινώα Πεδιάδας» κάνει έκκληση για τη φιλοξενία των κουταβιών για όσους θέλουν να βοηθήσουν τα νεογέννητα κουταβάκια.

Η ανάρτηση του συλλόγου «Φίλοι των ζώων Μινώα Πεδιάδας»

«Νέα εγκατάλειψη στο Αρκαλοχώρι!! Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι!! Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών !

Δέκα κουτάβια αναζητούν φιλοξενία άμεσα!! Δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής!!Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν! Όποιος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ !! Παρακαλώ κοινοποιήσετε για να τα σώσουμε!».

Νέα εγκατάλειψη στο Θραψανο!!! Ασυνείδητος κάτοικος της περιοχής πιθανότατα αφού γέννησε η σκυλίτσα του της τα πήρε και τα πέταξε σε ένα χωράφι!! Ακόμα με κλειστά ματάκια μόλις λίγων ημερών ! Δέκα κουτάβια αναζητούν φιλοξενία άμεσα!! Δεν είναι εύκολο να επιζήσουν και να τα φροντίσει ένας εθελοντής!!Βοηθήστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν!!Οποίος μπορεί να φιλοξενήσει ένα τουλάχιστον κουτάβι θα βοηθούσε πολύ !! Παρακαλώ κοινοποιήσετε για να τα σώσουμε!!

Posted by ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - Μινώα Πεδιάδας on Sunday, March 3, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ