Ελλαδα

Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Ευθυμίας από το «Make a Wish»

Οι υπέροχες στιγμές τους μαζί με χορό και τραγούδι

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Ευθυμίας από το «Make a Wish»
Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Ευθυμίας από το «Make a Wish» © Instagram/ makeawish.greece

Έλενα Παπαρίζου: Η ευχή της Ευθυμίας του Make a Wish για να τη συναντήσει πραγματοποιήθηκε

Την ευχή μιας μικρής της θαυμάστριας πραγματοποίησε η Έλενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια με χαρά δέχτηκε να συναντήσει, να χορέψει και να τραγουδήσει με την μικρή μαχήτρια Ευθυμία που επιθυμία της ήταν να γνωρίσει την pop star.

Το «Make a wish Ελλάδος» που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών που μάχονται ενάντια σε μια πολύ σοβαρή για την ζωή τους ασθένεια, επικοινώνησε με την Έλενα Παπαρίζου και έτσι η ευχή της μικρής Ευθυμίας έλαβε σάρκα και οστά.

Η Έλενα Παπαρίζου συνάντησε τη μικρή μαχήτρια Ευθυμία

Σε ανάρτηση που ανέβηκε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram το «Make a Wish» ανήρτησε βίντεο και φωτογραφίες από τον χρόνο που πέρασε η μικρή μαχήτρια με την τραγουδίστρια.

«Χορός, τραγούδι, γκολφ, κολοτούμπες, κατακόρυφο στο γρασίδι… Και τι δεν είχε η συνάντηση της Ευθυμίας με την αγαπημένη μας @helenapaparizouofficial . Η Έλενα και η Ευθυμία πέρασαν ώρες μαζί, γνωρίζοντας η μία την άλλη, ανταλλάζοντας μοναδικά δώρα και βγάζοντας πολλές-πολλές φωτογραφίες. Αυτό που μας ξάφνιασε; Οι ικανότητες της Ευθυμίας στο τραγούδι, που ακολουθεί σιγά-σιγά τον δρόμο της αγαπημένης της Έλενας!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ