Ελλαδα

Επίθεση στην Ερμού: Σώθηκε από το σακίδιο η 22χρονη - Ψυχολογικά προβλήματα ο αλλοδαπός δράστης

Η κοπέλα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση στην Ερμού: Σώθηκε από το σακίδιο η 22χρονη - Ψυχολογικά προβλήματα ο αλλοδαπός δράστης
ΟΔΟΣ ΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Επίθεση στην Ερμού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη – Τι κατέθεσε στις Αρχές

Από ψυχικά προβλήματα διαπιστώθηκε ότι πάσχει ο 32χρονος Ιρακινός, ο οποίο μαχαίρωσε μια 22χρονη κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα και ισχυρίστηκε πως την πέρασε για πράκτορα που δήθεν τον παρακολουθούσε και της επιτέθηκε.

«Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε ο δράστης στις Αρχές.

Ο δράστης ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στη συνέχεια την χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα. Η 32χρονη έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν. 

Προστρέξαντες αστυνομικοί των πεζών περιπολιών που βρίσκονταν στην περιοχή, ακινητοποίησαν τον δράστη, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Αθηνών. Μάλιστα, σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή της σύλληψής του μπροστά στους σοκαρισμένους πολίτες.

Η 22χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στο θώρακα. Η κοπέλα νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς της, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Όπως αναφέρεται το σακίδιο που είχε στην πλάτη της την βοήθησε να αποφύγει τα χειρότερα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ