Ελλαδα

Ντίνα Μαγδαλιανίδη, πολυτραυματίας των Τεμπών: «Σπάνια βγαίνω, παίρνω φάρμακα - Βλέπω σώματα να καίγονται»

H επιζήσασα της τραγωδίας μίλησε για τα 25 χειρουργεία και τους εφιάλτες που την ακολουθούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντίνα Μαγδαλιανίδη: Η πολυτραυματίας των Τεμπών μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά το δυστύχημα
Ντίνα Μαγδαλιανίδη: Η πολυτραυματίας των Τεμπών μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά το δυστύχημα © Kontra Chanell

Ντίνα Μαγδαλιανίδη: Η πολυτραυματίας των Τεμπών για τους εφιάλτες που δεν έχει σταματήσει να βλέπει και τα 25 χειρουργεία

Σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της, η Ντίνα Μαγδαλιανίδη, επιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, μίλησε για τις τραγικές στιγμές που βίωσε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, αλλά και για τα τραύματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

«Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς για να σωθεί το πόδι μου και σ’ αυτό χρωστάω πολλά και στον εργοδότη μου που μερίμνησε για όλα» σημείωσε η νεαρή κοπέλα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czh1fm95s2y1)

Όπως δήλωσε, στην αρχή δεν είχε καμία άλλη στήριξη στον ιατρικό αγώνα της. «Ένιωθα ότι δεν ήξεραν καν εμάς που τραυματιστήκαμε τόσο πολύ. Ακόμα και όταν είχαν βγει τα μέτρα στήριξης, εγώ είχα ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες των χειρουργείων. Μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 25 χειρουργεία. Όλα τα έχει καλύψει ο εργοδότης μου – και τη νοσηλεία. Έχω παρακολουθήσει την εξεταστική επιτροπή, θυμάμαι ότι δεν βοηθούσε ιδιαίτερα στην ψυχολογία μου. Με μια κοπέλα που έχει ανάλογα βιώματα προσπαθούσαμε να παρηγορήσουμε η μία την άλλη», είπε με εμφανή συγκίνηση στο δελτίο ειδήσεων του Kontra.

Τα όνειρα που κάνει για το μέλλον η Ντίνα Μαγδαλιανίδη

«Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν, και από ψυχολογικής πλευράς και από θέμα ύπνου και από σωματικής πλευράς. Γιατί ήμουν πολύ χαρούμενη και πολύ δραστήρια πριν από το συμβάν».

Για τη ζωή της μετά το δυστύχημα δήλωσε ότι «σπάνια βγαίνω έξω, σπάνια συναντάω κόσμο, παίρνω φάρμακα και για τους εφιάλτες. Βλέπω την πτώση μου και γύρω σώματα να καίγονται. Αυτό μου έχει μείνει, η πτώση, πώς σύρθηκα, ότι καίγομαι. Βλέπω όνειρα που δεν έχουν καλή κατάληξη και μέχρι να ορθοποδήσω θέλω άλλον έναν χρόνο. Με στενοχωρεί που δεν μπορώ να περπατήσω. Θα μου πείτε, ποια είμαι εδώ να παραπονιέμαι όταν άλλοι έχουν πεθάνει; Είναι όμως πολύ δύσκολο αυτό» συμπλήρωσε συγκινημένη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ