Ελλαδα

Κλειστό το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου λόγω ισχυρών ανέμων

Για ποια οχήματα απαγορεύεται η διέλευση από τη γέφυρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πορθμείο του Ρίου - Αντιρρίου μέσα από καράβι
Κακοκαιρία Εμίλ: Κλειστό το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου (φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Κακοκαιρία Εμίλ: Κλειστό το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η διέλευση

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ρίου, με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου.

Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων, έχει απαγορευθεί η διέλευση από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, «Χαρίλαος Τρικούπης», των φορτηγών χωρίς φορτίο και των δικύκλων.

Κακοκαιρία Εμίλ: Ο Γ. Τσατραφύλλιας εφιστά την προσοχή για αιφνίδιες πλημμύρες σε αυτές τις 9 περιοχές

«Καμπανάκι» για τις περιοχές που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία Εμίλ τις επόμενες ώρες χτυπά ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, προειδοποιώντας για αιφνίδιες πλημμύρες. 

Γυναίκα με ομπρέλα σε στάση λεωφορείου ενώ βρέχει
Κακοκαιρία Εμίλ: Φέρνει ισχυρό μέτωπο καταιγίδων © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος, από τις 19:00 σήμερα το απόγευμα οι κάτοικοι των εξής περιοχών θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή: Επτάνησα, Θεσπρωτία, Ηλεία, Αχαΐα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Μακεδονία (Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και δυτικότερα), Ευρυτάνια, Αιτωλοακαρνανία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

Καλημέρα!
Ισχυρές καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία "EMIL" το επόμενο 48ωρο.Συγκεκριμένα μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι εξής περιοχές για αιφνίδιες πλημμύρες:
  • Σήμερα από τις 19:00 μέχρι το πρωί της Παρασκευής 1-3-2024: Επτάνησα, Θεσπρωτία, Ηλεία, Αχαΐα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Μακεδονία (Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και δυτικότερα), Ευρυτάνια, Αιτωλοακαρνανία.
  • Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Σάββατο πρωί 2-3-2024: Λάρισα, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κορινθία, Κυκλάδες.
Στην Αττική θα υπάρξει ένα σύντομο πέρασμα ισχυρής νεροποντής μετά το μεσημέρι της Παρασκευής το οποίο λόγω των ιδιαιτεροτήτων της πόλης θέλει προσοχή.
Υ.Γ1 : Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης. Επίσης, θυελλώδεις θα πνέουν οι νοτιάδες στο Ιόνιο την Πέμπτη και την Παρασκευή στο νότιο-ανατολικό Αιγαίο.
ΥΓ2 : Δεδομένου ότι η ονοματοδοσία των κακοκαιριών έχει σκοπό την καλύτερη ενημέρωση του κοινού και όχι τη σύγχυση, πρέπει να επανεξεταστούν τα κριτήρια βάση των οποίων αλλάζουν όνομα οι κακοκαιρίες.

Καλημέρα! Ισχυρές καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία "EMIL" το επόμενο 48ωρο.Συγκεκριμένα μέγάλη προσοχή πρέπει να...

Posted by Γιώργος Τσατραφύλλιας on Wednesday, February 28, 2024

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ