Ελλαδα

Τέμπη: «Η κόρη μου είχε εισιτήριο θανάτου» - Σπάραξε η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια

«Έφτασε πολύ ψηλά και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, θέλω μόνο δικαίωση» είπε η κα. Λάτα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 «Η κόρη μου είχε εισιτήριο θανάτου» - Σπάραξε η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια
«Η κόρη μου είχε εισιτήριο θανάτου» - Σπάραξε η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια © Larissanet OnlineNewspaper/Youtube

Τέμπη: Εισιτήριο θανάτου είχε η κόρη μου - «Έφτασε πολύ ψηλά και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, θέλω μόνο δικαίωση» είπε η κα. Λάτα

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μνημόσυνο στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, όπου ακριβώς ένα χρόνο πριν κόπηκε το νήμα της ζωής 57 ανθρώπων.

Οι οικογένειες, οι φίλοι, οι συγγενείς, αλλά και δεκάδες πολίτες που θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας, μετέβησαν στο σημείο στην επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το δυστύχημα και άφησαν λουλούδια, κεριά και στεφάνια εις μνήμην των αδικοχαμένων θυμάτων.

Η κα. Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που βρισκόταν στα μοιραία βαγόνια του Intercity, ζητάει μόνο δικαίωση για το παιδί της. Να δικαστούν οι αρμόδιοι και εφόσουν κριθούν ένοχοι να μπουν στη φυλακή.

Άλμα Λάτα: Η κόρη μου έκοψε εισιτήριο θανάτου

«Μας κουνούσαν το δάχτυλο, αλλά δεν έχουν έρθει να μας πουν ξανά ότι τα τρένα είναι ασφαλή. Η κόρη μου φοβόταν τα λεωφορεία και προτιμούσε τον σιδηρόδρομο, επειδή θεωρούσε ότι είναι πιο ασφαλής».

«Έχασα μια γιατρίνα, ήταν σπουδαία, έφτασε πολύ ψηλά και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω» λέει για την Κλαούντια.

Η Κλαούντια επέστρεφε από την Πάτρα και οι γονείς της, που μένουν σε χωριό της Λάρισας, της ζήτησαν να κάνει μια στάση για να τη δουν. Η ίδια αρνήθηκε για να φτάσει πιο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη, να ξεκουραστεί και να αρχίσει το διάβασμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ